Nyitólap » 2012 » Március » 7 » Banner csere, Harcos karakter, stb.
17:18:28
Banner csere, Harcos karakter, stb.
Sziasztok!

Végre elkészül az oldal banner-e!
Fent láthatjátok,
nem egy zsenialitás,
de a paint-hoz, és máshoz se értek.

További új dolgok az oldalon:

  • Skilleket növelő könyvek: A skilleket kétféleképpen lehet növelni. Vagy szorgalmas gyakorlással/aktív használattal, vagy könyveket bújva. Könyvek csak korlátozott számban találhatóak a játékban, ezért érdemes általában a skill tanulás végére tartogatni ezek elolvasását.
  • Harcos karakter fejlesztése (TIPP-nem szentírás): A harcos karakternél az egyik első kérdés, hogy milyen páncélban tolod. A light armor legnagyobb (és ha nem lopakodsz, egyetlen) előnye, hogy kevesebbet nyom, és nem lassítja le a karaktered - előbbi a játék első felében annyiból lehet lényeges, hogy így több lootot tudsz cipelni, ergo több pénzed lesz.
  • Illusion skill tippek: Az Illusion varázslatok sokak álltal nem sokat használt képesség. Tény ami tény, hogy sok pontot kell rá áldozni, hogy effektív legyen. Íme egy kis leírás, hogy a régebbi Elder Scroll-okban, és a Skyrim-ben mit is tudunk és mit érdemes csinálni az Illusion skill-t használóknak!
    FONTOS: Ezek csak tippek, ha nem tetszik, ne használd!!
  • The Elder Scroll V: Skyrim végigjátszás (gamekapocs.hu): Legyünk bármilyen elszánt dragonbornok, ha Skyrim világa ezernyi nehézséget támaszt az egyszeri kalandor számára. Íme, a játék régivonalas végigjátszása – hisszük, hogy van létjogosultsága egy olvasmányos, szöveges útmutatónak is a lélektelen Youtube-os videók mellett.
  • Elkezdtem a GyIK (kérdés/válasz) oldal feltöltését kérdésekkel! Aki tud olyan kérdés választ, ami hasznos, az kérem írjon a vendégkönyvbe, vagy a GyIK-hoz szóljon hozzá!
Megtekintések száma: 1308 | Hozzáadta: sasikaa | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: