Üdvözöl a Skyrim-Fan, és sasikaa!

Először is had mutatkozzak be. T. László vagyok, alias: sasikaa. Ez az oldal egy nem rég megjelent, és azóta nagyon sok embert rabul ejtő játékról szól: The Elder Scroll: Skyrim-ről!
Ez a játék, amikor először feltelepítettem a gépemre, és elindultam felfedezni, azonnal megfogott. Már akkor elkezdtem gondolkodni rajta, csinálni kéne egy rajongói oldalt, ahol mindent meglehet majd találni erről a játékról amit csak a neten fellelek. Csináltam már régebben egy másik oldalt, az OGAME játék magyar FUN oldalát, igaz az eléggé kezdetleges volt, de még most is eléggé látogatott oldal, ahhoz képest is, hogy nem fejlesztem nagyon rég óta.
Szóval. Ezen az oldalon ha minden összejön, rengeteg cikk, leírás, tipp, segítség lesz, hogy a játékot sokkal jobban élvezhesd, játszhasd. Sok cikk lesz olyan amit láttál már máshol. Nem érdekel igazán. A lényeg úgy is az, hogy itt minden meg lesz EGY HELYEN. Sok cikk lesz, ami fordítás angol oldalakról, ezek azok amikért előre is bocsánatot kérek! Nem vagyok profi angolos, így a Google fordító és a tudásomra támaszkodva fordítgatok.

Várok minden olyan rajongót, aki szeretne részt venni az oldal bővülésében!
Bármilyen segítség jól jön, mivel EGYEDÜL csinálgatom az oldalt.
Fordítás, leírás, tipp csokor bármi jöhet!