Karakter Fajták

Warrior

Többféle lehet. Egy one hand-es axe/blade és pajzs, vagy egy two-hand-es fegyver.Heavy Armorban van, amit többnyire ő maga állít elő. A Warrior a csillagjegye.

Előnyök:

Hihetetlenül erős. Akármekkorákat ütnek, ki tudod védeni, vagy ha el is talál minimális kárt tesz benned, hiszen a health a fő lételemed. Viszont elég sok tapasztalat kell hozzá. Egy kezdő nem fogja tudni hogy védekezzen, mikor, és merre.

Hátrányok:

Lomha. Ha vesztésre állsz, akkor próbáld meg legyőzni őket futni esélyed sincs. Csak potikkal tud healelni vagy elveszíti a védekezést, ami egy warriornál nagyjából a csata elvesztését jelenti. 

Összegzés:

Tapasztalt playereknek ajánlom. Ha sok potid van, és értesz hozzá valóságos gyilkológéppé válhatsz. De összegzésbe nem ér el sok pontot...

BattleMage

Egyik kezében egy one-handes fegyver másikban mágia. Heavy Armorban van többynire. Warrior a csillagjegye

Előnyök:

Gyengébb mint a warrior, de lényegesen tovább húzza egy csatában, mivel ki tudja healelni magát. Kezdő playereknek ezt a class-t ajánlom ezzel rájössz mihez értesz igazán. Itt viszont manára is kell pontokat adni, így lehet kevesebb HP-d lesz, de azzal a kis HP-val és manával tovább húzod szinte mint bárki. (Ameddig el nem fogy az is) 

Hátrányok:

Minden ütés betalál. És amikor a mana is elfogy, (ameddig nem vagy minimum 30 as el is fog fogyni nagyon gyorsan) azután csak a potik maradnak, amikkel nem fogod sokáig húzni. Viszont amire ide érnél valószínűleg már leölted a körülötted levő ellenfeleket. 

Összegzés:

Kezdő playereknek ajánlom. Egy tapasztalt player kiállhat izzadtság nélkül akár egy giant ellen is. Összegzésbe közepes pontot ért el.

Ninja/Thief/Assasin 

Mindkét kezébe egy one-handes dagger vagy sword (Többnyire egy bow is van nála a szintjéhez megfelelő arrow-okkal). Light Armorban van. Thief a csillagjegye.

Előnyök:

Amennyiben nem vesznek észre, bárkit meg tudsz ölni. Alig kell hordanod magadnál valamit, az armor-odon és a daggereken kívül hiszen nyílt harcba úgyse fogsz keveredni. 

Hátrányok:

Amennyiben mégis közelharcba keverednél fuss. Egy ilyen class-nak esélye sincs egy-két NPC ellen. A másik pedig az hogy rendkívül időigényes. De ha el tudod érni hogy ne vegyenek észre, és van ahhoz időd hogy akár 10 percet állj egy árnyákban akkor ezt a class-t ajánlom.

Összegzés:

Tapasztalt playerek sebződés nélkül le tudnak kaszabolni akár egy egész sereget. A hátránya csak a közelharc és az idő. Ez a class is közepes osztályzást kap.

Mage

Mindkét kezébe mágia. Heavy Armorba van. Mage a csillagjegye.

Előnyök:

Ezt a classt csak dicsérni tudom. Mivel heavy armor van rajta kevesebb sebződést kap, bár az a kis HP-ja ami van azt egyből tudja healelni. A manája a mágia pontokkal együtt szinte alig csappan meg. Csak dicsérni tudom.

Hátrányok:

Akkor haladjunk sorban...

-Ha a manája kifogy elveszett ( Ez hülyeség, egy mage-nek NEM fog kifogyni a manája kivéve ha nem egy 50 fős giant sereggel akarunk szembenézni. De ha mégis akkor is ott vannak neki a potik amivel 3 kattintással vissza tudja hozni a manáját) 

-Közelharcban gyenge (Ez is marhaság, közelharcban ugyanúgy teljesít mint ha távolról szednéd le. Ha meg mégis közel jutna az ellenfél, ugrálj el miközbe lövöd, addigra amire másodjára odaérne hozzád meg fog halni)

Ennek a classnak gyakorlatilag nincs hátránya. Ha képesek vagyunk feláldozni a jól kinéző kombókat arra hogy a legerősebb playerek legyünk , akkor ezt a classt ajánlom.

Összegzés:

Hihetetlenül jó kis class. Tapasztalt és kezdő playereknek egyaránt ajánlom. Potikkal, smithingel, enchantig-el ötvözve bárkit le tud verni. Maximális pontot kap

Hunter

Kezében íj, közelharcban pedig akármi. Alkalomhoz illő armorba van. Warrior a csillagjegye

Előnyök:

Attól függ a nyílt harcokat szeretjük vagy az árnyékban bujkálunk. Amennyiben az utóbbi, szinte észrevehetetlen , messziről le tudunk szedni bárkit HP vesztés nélkül. Amennyiben a nyílt harcokat szeretjük össze-vissza kell ugrálni, így minimális veszteséggel tudunk leverni akárkit. 

Hátrányok:

Közelharcban nem teljesít valami fényesen hiába ugrálunk. Ha nem vagyunk profi FPS playerek, nem könnyű vele célozgatni. Plusz ha az ellenfél messze van a nyílvessző se odamegy ahova a célkereszt mutat...

Összegzés:

Haladó playereknek ajánlom, azok közül is azoknak akik értenek az FPS-ekhez. Vagy simán csak sokat kell gyakorolni vele. De akkor is az árnyékban elrejtőzést javaslom. Nem a legfényesebb class.

Ezek csak információk.

Ha a warriorhoz értesz, akkor le tudod verni a mage-t is.

Csak egy kis információt adtam a kezdő embereknek.