Nyitólap » Cikkek » Javítások

Megjelent a Cration Kit, és a NAGY textúracsomag
Megjelent a Cration Kit, és a NAGY textúracsomag

Ma a Bethesda megjelentette a Skyrim játékszerkesztőjét, a Creation Kitet, és meglepetésként mellé egy hatalmas textúracsomagot is.

A Creation Kitről egy hosszabb leírást olvashatsz korábbi cikkünkben. Az elmúlt héten napvilágot látott egy bemutató videó, hogy pontosan hogyan is kell elképzelni a Skyrim szerkesztőjét (ami eléggé hasonlatos a Morrowind és az Oblivion Construction Setjéhez):

A mai hírben pedig megjelent egy újabb videó, de ez már egy hosszabb sorozat része. Ebben, az első részben elmagyarázzák a leendő „moddereknek”, hogyan kell alapszinten használni a programot. A további részekért figyeld a Bethesda YouTube csatornáját.

A Creation Kit erősen támaszkodik a Valve Steam Workshopjára. Erről a platformról részleteket a korábban linkelt cikkünkben olvashatsz. A program letöltését a Steam kliensed View > Tools menüjében kezdheted el.

A legfrissebb pluginokért látogass el a mods.elderscrolls.com oldalra, ha pedig szeretnél egy nagyon részletes útmutatót kapni a kiegészítők írásához, akkor a creationkit.com a te helyed. Természetesen minden plugin csak PC-n fut.

Nagy felbontású textúracsomag

A következő újdonság, mintegy ajándékként azon PC tulajdonosoknak szól, akiknek jobb gépük van sok memóriával.

Nos, mostantól egy ingyenes kiegészítő (Downloadable Content – DLC) keretében egészen hatalmas, jó minőségű, nagy felbontású csomag is rendelkezésre áll. Viszont itt felhívnánk a figyelmet e kiegészítő a minimum rendszerkövetelményeire:

  • négymagos processzor;
  • 4 GB rendszermemória;
  • 1 GB videokártya memória (Nvidia GeForce GTX 260-nál- vagy ATI Radeon 4890-nél jobb minőségű kártyán);
  • Windows Vista vagy 7 operációs rendszer (ajánlott).

Ezzel garantáltan gyönyörű és tűéles lesz a játék!
Forrás: http://www.morrohun.hu/hirek/2012/02/jo-moddolast-megjelent-a-creation-kit-es-egy-nagy-texturacsomag/
Kategória: Javítások | Hozzáadta: sasikaa (2012-03-19)
Megtekintések száma: 464 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): textúra csomag, Creation Kit | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: